Beoordelingen Toyota Spiering & Pluym

9,0

743 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

fijne locatie, personeel zijn vriendelijk en duidelijk. ze helpen je graag als er wat is met je auto.

mevr naomi mangoendinomo (rotterdam)
11-12-2019

Een super klantvriendelijk bedrijf met een geweldig technisch know how. Een echte aanbeveling.

Albert-Jasper Hoorn (Rotterdam)
11-12-2019

Alles klopt kom hier al heel lang en altijd goed geholpen!

M Jansen de Jong (Rotterdam )
11-12-2019

Prima service

M.W de Haas (Rotterdam)
04-12-2019

Ik ben tevreden met het autobedrijf

dhr. Koos J.H. Wernke (Rotterdam)
04-12-2019

Vriendelijk en bekwaam personeel. Goede uitleg over eventuele grotere reparaties.

Evelyn Smit (Capelle aan den IJssel)
03-12-2019

Nog NOOIT problemen gehad al jaren perfect geholpen

Win van Asten (Zoetermeer)
27-11-2019

prima geholpen Alleen aan de dure kant maar dat zal wel normaal zijn denk ik

sewcharan (spijkenisse)
27-11-2019

Sales persons are nice. Garage and reception personnel just do the job, show no people skills. Limited flexibility in planning. Company area is small and is packed by cars. No budget car replacement. Bicycles have usually defect front or back lamps

Benyamin (Rotterdam)
27-11-2019

Alles met betrekking tot het onderhoud van mijn auto naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Ton Heukels
22-11-2019

Altijd goed geholpen door t personeel. Het is duidelijk waarvoor je betaald. Stellen je op de hoogte indien er iets veranderd bij onderhoud en laat de keuze aan de persoon zelf. Laten merken dat ze kundig zijn door je goed te adviseren

J van Dort (Rotterdam )
19-11-2019

Supper fijne mensen vaklui staan altijd klaar met advies goeie sfeer, bedankt.

gstuivenberg (Rotterdam)
07-11-2019

Respectvolle benadering. Goed overleg. Adviezen. Korte wachttijd. Altijd bereid je te helpen, ook als je onverwachts langskomt. Dikke duim!!!!

Ada Moree (Rotterdam-Alexanderpolder)
07-11-2019

Je voelt je als klant gezien en welkom. Je krijgt goede uitleg over de uit te voeren / uitgevoerde werkzaamheden.

Nel Blokland (Rotterdam)
07-11-2019

Niet klantvriendelijk en weinig productkennis.

Arnold Doelare (Rotterdam)
29-10-2019

Deskundige en vriendelijke medewerkers

I.P. Bal (Rotterdam)
23-10-2019

Wordt prima geholpen, zeer aardig personeel

Mevrouw Zijlmans (Rotterdam )
18-10-2019

wat word beloofd gebeurd en prettige mensen .

J.M. van den bos (Vlaardingen )
16-10-2019

Ik ben zeeeeeer tevreden. Wordt vriendelijk geholpen en te woord gestaan, uitstraling van de zaak voelt heel prettig aan.

Mevr. Poppe
11-10-2019

Zeer uitgebreid keuringsrapport gehad. Hebben we nog nooit meegemaakt. We zijn volgens afspraak gebeld. Was allemaal in orde.

Butter (Capelle aan den IJssel)
09-10-2019

Bijzonder goede service . Vriendelijke mensen die ook nog eens eerlijk zijn!

Bert Groeneveld (Rotterdam)
09-10-2019

Ze kennen me, altijd vriendelijk en vakkundig.

Leo Valk (Rotterdam )
09-10-2019

100% tevreden.

Hornberg
04-10-2019

wat men beloofd komt men na en zeer prettig personeel denken waar mogelijk met je mee .

F.M van den Bos (Leiderdorp)
03-10-2019

Ik kom graag bij Autobedrijf Spiering & Pluym. Vorig jaar heb ik mijn oude Corolla Verso met bijna 315.000 km ingeruild en met de hulp en advies van het Autobedrijf een goede keuze gemaakt. Ik rij nu met heel veel plezier een Toyota Prius+ Hybrid Automaat.

Dhr. M. Timbergen (Roitterdam)
26-09-2019

Voor mij is Spiering ideaal te bereiken, het balie-personeel denkt met je mee, de automonteurs doen het goed, er kwamen helaas wat extra-reparaties te voorschijn.

Wyers (Rotterdam)
26-09-2019

Omdat ik ze tot nu toe goed vind (zo gauw ik klachten zou hebben zien ze me niet meer maar die heb ik niet).

Jan Snoeck (Rotterdam)
26-09-2019

Contact met de mensen is zeer bewonderenswaardig, servicegerichtheid is top. Denken mee in oplossingen. Dit laatste bezoek heeft de monteur de service tot meer dan het cijfer 10 omhoog gebracht. in plaats van een beschadigde bumper 'aan te smeren' om te vervangen, heeft hij verder gezocht naar een zgn poetsmiddel om de lak weer naar boven te krijgen. Dat kenmerkt de mensen die werken op deze locatie.

Annette Zwik (Voorburg)
26-09-2019

Zeer tevreden!

E.R. Rijsdijk (Rotterdam)
26-09-2019

Wordt vriendelijk behandeld.

C.j.van hulst (Nieuwerkerk a/d ijssel)
26-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.