9,0
821 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Spiering & Pluym

9,0

821 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Al jaren word ik goed ontvangen en is de behandeling prima.

E D de Jonge. (Rotterdam.)
02-09-2020

Heldere afspraken en geen verborgen "dingetjes".

Dhr. Schwarze (Rotterdam)
02-09-2020

Zeer tevreden.

Peter den Braven (Rotterdam)
27-08-2020

Bij aankoop van de auto een jaar geleden werd mij verteld dat de eerste onderhoudsbeurt ongeveer 85 euro zou kosten. Nu ik kwam voor de eerste onderhoudsbeurt werd mij 223 euro in rekening gebracht voor het bijvullen van wat vloeistoffen en wat controles, hetgeen nog geen uur heeft geduurd. Ik vind dat heel veel geld. Aangezien ik dacht dat ik mij vergiste in het bedrag dat mij bij de aankoop van de auto was opgegeven, heb ik het bij mijn collega gecheckt (wij hebben tegelijk een nieuwe CHR gekocht) en in mijn aantekeningen nagekeken die thuis lagen. Er was echt verschillende malen opgegeven dat het 85 euro zou zijn. Mijn collega heeft nog met de medewerker contact opgenomen die ineens van niets meer wist.

Yvonne Grootenboers (Rotterdam)
21-08-2020

De afgesproken prijs kwam niet overeen met de factuur. Navigatie systeem geen update door storing. Dit moeten wij zelf in de gaten houden anders vervalt de garantie hiervoor. Hebben wij de mazzel dat we nog een jaartje de tijd hebben maar hoe zou dat anders gaan. Balie personeel geen klantvriendelijke uitstraling.

Ben Scholte (Rotterdam)
21-08-2020

Alles is netjes volgens afspraak geregeld en het personeel is vriendelijk.

Christine Luyken
21-08-2020

Omdat ik altijd wel iemand te woord kan staan en er is altijd hulp alleen een beetje duur.

LG Purperhart
21-08-2020

Zeer tevreden met onze Toyota maar helaas niet met de dealer. Planning is een groot probleem en de laatste standaard beurt duurde 3 dagen in plaats van 1. Vaker wel dan niet, is er na onderhoud nog iets niet in orde waardoor we terug moeten. Houding zeer nonchalant en we overwegen over te stappen naar een andere dealer. Helaas want deze dealer fijn in de buurt.

Karlijn Samson-van Doorn (Rotterdam)
21-08-2020

Vriendelijk personeel. Correcte behandeling. Afspraken worden goed nagekomen. Werkzaamheden aan auto werden conform afspraak uitgevoerd.

Peter van der Pligt (Rotterdam)
21-08-2020

Snelle service.

Krijn van Vliet (Rotterdam)
21-08-2020

Vriendelijk. Klantgericht, eerlijk advies. Meedenkend.

Laura (Berkel en Rodenrijs )
21-08-2020

Heel fijn geholpen, duidelijke uitleg, nemen alle tijd.

Mevr JMWC van den Braak (Rotterdam )
12-08-2020

Kundige, vriendelijke en behulpzame mensen. Meer dan dertig jaar tevreden Toyota-klant.

Peter Houthuyse Sr (Rotterdam)
05-08-2020

Erg fijn bedrijf met vriendelijke mensen en goede service.

Gruteke
05-08-2020

Kom er 18 jaar naar volle tevredenheid, dit is mijn 3e Toyota, ik heb nu een RAV4 die is nu 11 jaar oud, heb hem destijds nieuw gekocht, nog nooit iets bijzonders aan gehad.

Marinus Den Ouden (Rotterdam )
05-08-2020

Goed geholpen. Prima contact met de klant.

Dhr. P.Haan (Rotterdam)
05-08-2020

kreeg gratis een testauto mee.

H Rothuizen (Capelle a/d IJssel)
03-08-2020

Vriendelijke en zeer deskundige medewerkers.

J.M. Ekelmans
31-07-2020

Vriendelijk, correct, professioneel.

Leo Valk (Rotterdam )
31-07-2020

Zeer vriendelijk.

S.ajodhia
31-07-2020

Ik ben tevreden over de correcte behandeling .De duidelijke prijsopgaaf. En de goede werking van de airco. Jammer vind ik dat er geen thuis service verleend wordt met het halen en brengen van de auto.

Anton van Bokhoven (Rotterdam)
31-07-2020

Goede service, altijd duidelijk, wordt van te voren goed op de hoogte gehouden.

Sui wai Ling
31-07-2020

Zeer tevreden met de afhandeling, kennis van zaken en de manier waarop de verkoper meedenkt met het zoeken naar de beste constructie. Enige minimale minpuntje vind ik dat de levertermijn van de auto gunstiger was voorgesteld dan dat die in werkelijkheid was, maar dat doet verder niets af aan de verdere afhandeling. Niets dan lof daarover. Deze dealer is aanbevelingswaardig.

Madeleine Willemse (Rotterdam)
30-07-2020

Goede service. Klantvriendelijkheid. Geen klachten in alle jaren in onderhoud geweest te zijn. Van 2008 tot nu toe.

Mw A.Hanneman - Besten (Rotterdam)
03-07-2020

Vriendelikheid, service en deskundigheid.

Chris Rossaert (Rotterdam)
26-06-2020

Je wordt goed geholpen, goede service, vriendelijke mensen.

F.C. van Vliet (Rotterdam)
21-06-2020

Toyota Yaris Hybrid aangeschaft, sep 2017. Met de opstart-accu niets anders dan 2 1/2 jaar ellende gehad. De dealer gaf niet thuis. Uiteindelijk de opstart-accu op eigen kosten vervangen ondanks dat dit onderdeel nog in de garantie viel!

Aad van Eeuwen (Rotterdam)
18-06-2020

Ze doen de moeite om mij als klant tevreden te stellen.

Berat (Rotterdam)
17-06-2020

Zeer tevreden.

A. Slager
11-06-2020

Bij mijn vraag over inlichtingen voor een andere auto werd prima op gereageerd, met goede uitleg over verschil benzine en een combinatie elektrische met benzine. De keuze was gauw gemaakt. Heb nu een Yaris hybride, wel even wennen en uitproberen, met ondersteuning verkoper.

Ben Aldewereld (Rotterdam)
05-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.