Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

614 commentaren van in totaal 615 beoordelingen
Service
Chris Rossaert (Rotterdam)
16/05/2018
9

Goede service prettige behandeling

Service
Piet. Van velzen (pijnacker)
16/05/2018
10

Goede service vriendelijk en bekwaam personeel

Service
M. de Klerk (Rotterdam)
04/05/2018
9

Ben al jaren bij deze dealer.

Verkoop
Lizzy van der Tak (Rotterdam)
30/04/2018
10

Prettige sfeer en goed advies van de verkoper!

Verkoop
Jacob Ketting (Rotterdam)
25/04/2018
10

ik ben zeer goed en vakkundig geholpen, ben heel tevreden met mijn nieuwe Toyota C-HR.als ik iets wil weten kan ik altijd langs komen om te vragen of via telefoon. o ja de koffie staat altijd klaar.

Verkoop
Rob van der velde (Oegstgredt)
25/04/2018
9

Top behandeling

Service
Jeannet Crouwel de Wolf (Rotterdam)
23/04/2018
8

Goede service en goede bediening.

Service
Martin Kleintunte (Capelle aan den IJssel)
23/04/2018
9

Heel goed, een 10 is echter zo absoluut.

Service
Gerard Bosman (Lansingerland)
19/04/2018
10

Ze zijn fantastisch. Wanneer de importeur mij zou terugbellen zou dat helemaal een feest zijn.Ik zou het fijn vinden wanneer u mij hierover zou willen bellen.

Service
BM Kupczak (Rotterdam)
18/04/2018
10

Compleet service. Zelf, in moeilijke situatie hulp aangeboden

Service
Dhr. B.K. Groen (Rotterdam)
18/04/2018
9

Ik beoordeel het met een 9 omdat ik vriendelijk wordt ontvangen, duidelijk uitleg krijg over wat er moet gebeuren en waarom. Duidelijk afgesproken wat het gaat kosten. Heb ik een vraag dan wordt er een monteur geroepen en die bekijkt de zaak en geeft advies. Monteur is ook klantvriendelijk! Bij ophalen auto is alles o.k.Ik geef geen 10 omdat buiten en binnenruimte te krap bemeten is.

Service
Rob Buis (Capelle aan den IJssel)
18/04/2018
10

In alle opzichten vanaf het begin tot heden ben ik goed geholpen. Er wordt ook meegedacht zodra er van mijn kant vragen zijn. Er wordt ook goed beoordeeld en geoordeeld als er iets aan de hand is. Niet gelijk wordt je weggestuurd maar er wordt alles aan gedaan om het probleem goed zichtbaar te krijgen en er wordt geadviseerd om foto's te maken van het probleem. Daarna word je via de mail op de hoogte gehouden en je kan een terugkoppeling verwachten. Dat is zeker gebeurd in mijn geval. Ze waren mij voor door mij op te bellen. Positief dus. Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt na jaren om terug te gaan naar Toyota dankzij de ** !!!!! Goede ontwikkelingen en goed ingespeeld op de wens van de consument.

Service
Elly Jongste-Bassant (Nieuwerkerk ad IJssel)
05/04/2018
10

Je wordt er vriendelijk en deskundig geholpen.

Service
R. Timmers (Rotterdam)
05/04/2018
7

Alle service, uitleg etc waren prima, echter had men vooraf moeten aangeven dat een kostbare onderhoudspleging aan bijv. de airco best prijzig zou kunnen uitvallen.Dat is niet gebeurd en kwam als een onaangename verrassing over. Morrend akkoord gegaan.

Service
Theo de Vos
05/04/2018
10

staan altijd voor je klaar en denken met je mee zeer prettig

Verkoop
Dhr. W.R. Hoogland (Berkel en Rodenrijs)
04/04/2018
9

Eerlijk en deskundig advies.

Verkoop
Bart Branderhorst (Rotterdam)
28/03/2018
9

Prettige ontvangst door deskundige medewerkers en goede begeleiding bij de aanschaf

Service
Mevrouw C. Don (Rotterdam)
28/03/2018
8

Punt 1: is het ....ste Toyota, bij beide bedrijven ooit aangeschaft. Spiering is voor mij een bekende dealer, bovendien heel dicht bij huis. Je wordt heel correct te woord gestaan en geholpen. In het grijze verleden weleens moeite gehad met de chef van de werkplaats (dit betrof het demonteren van de stroomvoorziening bij de trekhaak). Dit is nu niet aan de orde. Dus voor een prima garage.

Service
Peter Houthuyse (Rotterdam)
28/03/2018
10

Zeer prettige mensen, staan altijd voor mij klaar.

Service
B. Janssen-Smits (Capelle aan den IJssel )
21/03/2018
9

Goede service. Snel met werkzaamheden. Goed bereikbaar.Enige minpunt is dat het een dealer is, dus de kosten zijn wat hoger dan bij een garage om de hoek. Echter daar tegenover staat wel de uitstekende dienstverlening.

Service
H.M. de Jong (Bleiswijk)
21/03/2018
10

Een goede en vakkundige garage waar niet alleen auto's worden verkocht maar ook vele jaren later nog steeds de service uitstekend is.

Service
Rubinovitz (Rotterdam)
21/03/2018
8

De g ruik van benzine is veel te hoog

Service
Frans Terlaak (Rotterdam)
07/03/2018
10

Ja, zoals eerder beschreven zijn een paar moeilijkheden door eigen schuld door een medewerker achter de balie zonder kosten verholpen.Bij de balie en verkoop, uiterst correcte behandeling.

Service
I Risseeuw (Rotterdam )
07/03/2018
9

Ben zeer tevreden . Komt vertrouwd over .

Service
aad hansen
23/02/2018
10

de laatste keer was ik veel te vroeg op de afspraak werd mij gelijk door een van de monteurs een kop koffie aangeboden want het was goed koud die morgen dat zegt bij mij heel veel

Service
H.vink (Rotterdam)
15/02/2018
10

Goede service

Service
John driesen (Bergschenhoek)
15/02/2018
10

Super goed geholpen en zeer klant vriendelijk??

Service
Ria Zuidema (Capelle aan den IJssel)
15/02/2018
10

bij mij is het: Ja Toyota !!!

Service
Cora Timmer (Rotterdam)
14/02/2018
8

Vriendelijk, altijd tijd voor een praatje

Service
Sandra (Rotterdam)
14/02/2018
8

Betrouwbaar,vriendelijk en bekwaam!

Service
Tineke Hoogenboom (Rotterdam)
08/02/2018
10

Wij zijn tevreden over de verkoopafdelng en vervolgens de serviceafdeling en werkplaats van uw bedrijf

Service
Fan.van Hal (Oud-Beijerland )
07/02/2018
9

Goede service en vriendelijke bediening

Verkoop
Ellen Baatsen (Vlaardingen)
06/02/2018
10

Prima service. Betrouwbaar in de afspraken. Gastvrij, vriendelijk, deskundig. Geeft 100% vertrouwen.

Service
Mevr. J.P.G. Otte-Rijksen (Capelle aan den IJssel)
25/01/2018
10

Ik ben al zeker 25 jaar -kan nog langer zijn- klant bij deze dealer, ben altijd prima geholpen. Ze kennen me en weten wat ik belangrijk vindt; en daarom heb ik vertrouwen in dit bedrijf

Service
Mark (Rotterdam)
24/01/2018
8

Prima ontvangst. Keurig verzorgde reparatie. Leenfiets prima, alleen niet vergeten fietsverlichting te checken ????

Service
Mevr. Hermans (Rotterdam)
24/01/2018
9

Fijne dealer, kundige en vriendelijke medewerkers.

Service
P.b.lobbe (Rotterdaam)
24/01/2018
9

Alles gaat volgens plan

Service
Peter de Jong (Rotterdam Zevenkamp)
17/01/2018
9

Betrouwbaar, werkt volgens afspraak. Geeft goed advies over eventueel nodige reparaties.

Service
Anoniem
10/01/2018
8

is prima verzorgd

Service
Anoniem
04/01/2018
10

Uitstekende service, vriendelijke mensen, adequate en flexibele afhandeling.

Service
Anoniem
04/01/2018
7

ben te vrede met Toyota dus zou altijd terug komen bij Toyota dealer

Service
Sofia Wensveen (Hazerswoude Rijndijk)
03/01/2018
10

Goede ligging, zeer klantgericht,- vriendelijk. Lekkere koffie ;-)

Service
Anoniem
28/12/2017
10

Betrouwbaar adres, goede service, eerlijke informatie en geen poespas

Service
Evelyn Smit-Karstel (Capelle aan den IJssel)
21/12/2017
9

Vriendelijke bejegening door receptiemedewerkers. Service is vlot en goed.

Service
Koos Wernke (Rotterdam)
14/12/2017
8

De ontvangst is goed en vriendelijk en ook de werkzaamheden aan de auto is goed uitgevoerd. Een 8 is goed gewaardeerd

Service
Anoniem
13/12/2017
8

Vriendelijke en goede service. Duidelijke uitleg en geen onverwachte extra kosten zonder communicatie vooraf.

Verkoop
Anoniem
13/12/2017
9

Ze denken echt mee en hebben mij altijd uitstekend geholpen.

Service
Dhr. M.T. Wendrich (Capelle aan den IJssel)
13/12/2017
9

Uitstekende service. Goed ingelicht!

Service
L.M. Aben (Capelle aan den IJssel)
13/12/2017
9

Je wordt goed en snel geholpen door deze dealer. Ook is de prijs vooraf al duidelijk, en als er extra kosten zijn wordt dit ook vooraf verteld

Service
Anoniem
07/12/2017
10

klantgericht; correcte bejegening

Verkoop
Anoniem
06/12/2017
10

Uitstekende service. Optijd geholpen

Service
Leo Valk (Rotterdam)
06/12/2017
10

Zie eerder

Service
Ellen Baatsen (Vlaardingen)
01/12/2017
9

Servicegericht, meedenkend op maat, vriendelijk, relaxte sfeer, persoonlijk

Service
Wim Erdle
30/11/2017
9

Ik wordt altijd keurig en vriendelijk geholpen.

Service
GeerinckT (Rotterdam)
29/11/2017
8

Verbetering is altijd nog mogelijk

Service
HMedina (Rotterdam)
29/11/2017
10

Personeel is betrouwbaar, correct en duidelijk.

Service
wil schotman (rotterdam)
24/11/2017
8

,omdat ze goed zijn,vriendelijk, weten waar ze mee bezig zijn

Service
Anoniem
22/11/2017
9

goed, betrouwbaar

Service
Henk Rothuizen (Capelle aan den IJssel)
22/11/2017
8

Prima garage. Goede behandeling bij werkplaatsbezoek.

Service
Anoniem
15/11/2017
10

Prima garage. Uiterst vriendelijk, deskundig en behulpzaam.

Service
Dhr van der Horst (rotterdam)
02/11/2017
8

goede en vlotte afwerking

Service
Sebastiaan van Ballegooijen (Rotterdam)
01/11/2017
9

Snel en goed geholpen. Vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
25/10/2017
8

meer oog voor oude trouwe klanten

Service
mevr. E.M.Post (Rotterdam)
23/10/2017
9

het bedrijf is persoonlijk en dat is prettig

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Prima bedrijf waar ik al meer dan 25jaar kom.zowel voor aankoop als po derhoud.

Service
CHJ de Koning (Rotterdam)
18/10/2017
10

Je wordt vriendelijk en uitstekend geholpen en de resultaten zijn altijd geweldig

Service
Polydore Decae (Rotterdam)
18/10/2017
9

Klanten worden vlot en efficient bediend.

Verkoop
Aad van Eeuwen (Rotterdam)
11/10/2017
8

Alle medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en bezitten veel kennis v.w.b. de functie op het gebied waarvoor ze zijn aangesteld. De accommodatie van het eigen terrein is niet optimaal, ik weet niet of de showroomverbouwing hier momenteel een negatieve rol in speelt.

Service
M.Dambrink (Rotterdam)
11/10/2017
5

Er valt heel veel te verbeteren bij deze Toyota dealer. Bracht mijn auto voor onderhoud met als extra opmerking of zij de sensoren na konden kijken van de centrale vergrendeling. Antwoord daarop was, mogelijk een defect aan het slot. ( heb niks aan vermoedens). Verder deden mijn knipperlichten het niet meer in mijn spiegels. Nu als oud medewerker van Toyota/Lexus weet ik de prijzen, maar ik leverde de auto in met werkende knipperverlichting en reed vervolgens ook weer weg met werkende verlichting (hou ook niet van verzinsels dus ). Leek een beetje op laat ik deze klant zoveel mogelijk uitmelken ten goede van mijn maand rapportage. Verder leverde ik mijn auto weliswaar ongestofzuigd in, maar kreeg een zooitje terug bij het ophalen. Op de bijrijders stoel een zooitje van mijn dashboardkastje achter gelaten, achterbank lag plat, hoedenplank los erachter, kapje achterverlichting lagen nog los. Kan het wel zelf doen, maar ik verwacht mijn auto in dezelfde staat terug. Verder weet ik dat Toyota zegt, geef de auto schoon en netjes terug na ieder onderhoud. Hebben ze nog nooit gedaan. Al met al een klant minder bij die dealer.

Service
Remco Visser (Rotterdam.)
11/10/2017
8

Mij Toyota Previa uit 2001 is altijd in topconditie gebleven dankzij de goede kwaliteit van de Toyota previa in combinatie met het uitstekend uitgevoerd onderhoud.De auto rijd nog steeds alsof ze gisteren uit de showroom kwam ondanks de 235000 KM!

Service
J.Snoeck (Rotterdam)
27/09/2017
9

Ik ben daar goed geholpen en word daar nog steeds goed geholpen met alles Als er iets is word er direct iets aan gedaan of je krijg goed advies Ik vind het dus een goede zaak en nog iets ik heb bij verschillende autoverkopers van andere merkenarrogantie bespeurt dat had ik hier helemaal niet zijn altijd even vriendelijk en van de receptie ook

Service
V. Werner (Berkel en Rodenrijs)
27/09/2017
9

Vertrouwen en aandacht. Kennis van zaken.

Service
MW E. Bal-Anthonissen (Rotterdam)
14/09/2017
9

omdat ze zo klantvriendelijk zijn en goede service leveren. Ik ben een zeer evreden klant.

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Afspraak is afspraak, correcte en vriendelijke medewerkers. Goede en duidelijke services. Als klant voel je je welkom.

Service
Dhr. Escabache (R-dam)
13/09/2017
8

Ben tevreden maar in het vervolg geen hybride meer , (geen trekhaak en gewicht van de accu,s wordt meegerekend i.v.m. wegen belasting, voorheen niet.)

Service
J.van Akkooi-Beks (Pijnacker )
13/09/2017
9

Tevreden

Service
Anoniem
07/09/2017
8

Omdat mijn vriend mij adviseerde naar de garage Pluym te gaan door goede garage. Zelfs vind ik vooral van Gent in Veenendaal erg goed. Omdat na onderhoud kreeg ik schoon gewassen auto terug. Helaas niet bij Pluym.

Verkoop
Carlo Bes (Berkel en Rodenrijs)
06/09/2017
10

Klantgericht klantvriendelijk servicegericht goede en fijn gesprek

Service
Roland Enzlin (Rotterdam)
06/09/2017
8

Prima service

Service
Anoniem
31/08/2017
7

Service is goed. De kosten voor te verrichten werkzaamheden zijn vrij hoog.

Service
Anoniem
30/08/2017
3

Men behoort een fatsoenlijke afhandeling te geven van een defect wat bij een auto met 24000 niet hoort voor te komen.

Service
andre van der meer
23/08/2017
10

tevreden werkzaanheden en kosten zoals opgegeven en verwacht en gratis pechhulp inbegrepen

Service
Wim van Raalte (Capelle aan den IJssel)
23/08/2017
8

Prima bedrijf

Service
Uwe Dechow (Rotterdam)
21/08/2017
8

Ik ben steeds (en dat is reeds vele jaren) vriendelijk en tevredenstellend benaderd bij mijn bezoek aan het bedrijf

Service
Peter luijpen (Rotterdam)
17/08/2017
10

Fijne garage/ dealer je wordt op een prettige manier geholpen en tijdig op de hoogte gesteld van eventuele gebreken en de kosten.

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
10

Vriendelijkheid, duidelijkheid en professioneel.

Service
Anoniem
16/08/2017
10

Prima service en duidelijkheid

Service
Anoniem
16/08/2017
7

Kunnen iets zorgvuldiger met emailadressen en gemaakte foutjes omgaan

Service
Le
16/08/2017
8

Prettige contacten, goede service

Verkoop
pierre nijsen (hellevoetsluis)
15/08/2017
9

Service, klantvriendelijkheid, oogcontact tijdens gesprekken, eerlijk verhaal houden, aandacht voor de klant, geeft de klant de tijd om zelf eerst goed naar een auto te kijken en stelt daarna pas vragen of de klant verder info wilt enz.

Verkoop
lc van der horst (rotterdam)
10/08/2017
8

8 is een goed cijver.

Service
Anoniem
09/08/2017
9

zeer tevreden

Service
Lucy i slingerland (Rotterdam)
09/08/2017
8

Alles keurig voor elkaar daar!

Service
P. van der Burg (Bleiswijk)
07/08/2017
10

Competent en klantvriendelijk

Service
Anoniem
04/08/2017
8

Werkzaamheden op correcte wijze uitgevoerd met de afgesproken kosten

Verkoop
G.J.van der Hulst (Pijnacker)
03/08/2017
8

Ja wij zijn er vriendelijk en goed geholpen !

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
9

Als klant wordt je bij Spiering & Pluym vriendelijk en correct behandeld. Voor informatie en toelichting wordt alle tijd genomen en die is dan ook bijzonder volledig. Je krijgt het gevoel dat je met alle vragen of problemen rustig kunt aankloppen voor een antwoord en eventueel oplossing. Dit is precies wat van een klasse garage verwacht wordt. Wij kunnen Spiering & Pluym dan ook voor 100% aanbevelen.

Service
E D de Jonge (Rotterdam.)
02/08/2017
9

Prettige sfeer bij de dealer, attente behandeling en vlotte afwerking van de service.

Verkoop
Jeroen Vliem (Rotterdam )
02/08/2017
10

Een nieuwe auto is een bijzondere aankoop. Toyota Spiering & Pluijm heeft mij absoluut het gevoel gegeven dat dit ook een bijzonder moment is. Vanaf het verkoopgesprek tot aflevering was het contact proffesioneel, rustig en klantvriendelijk. Een goed team. Ik raad iedereen aan om eens kennis te maken met deze dealer!

Service
Anoniem
26/07/2017
8

Word vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke informatie en volgens de afgesproken prijs ook zo uitgevoerd.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Een goed gevoel er bij !

Service
John Riper (Capelle aan den IJssel)
24/07/2017
9

Altijd goede service, transparante prijzen, vriendelijk personeel

Verkoop
Mevrouw van Tongeren
20/07/2017
8

Wij hebben al heel veel auto's bij Spiering&Pluym gekocht,dat zegt denk ik genoeg.

Service
Anoniem
13/07/2017
9

Prima geholpen,niets op aan te merken

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
7

Zakelijke, gericht op winst (als de klant maar betaald is okey ).

Service
Jennie Hare van Rooijen (Spijkenisse )
13/07/2017
8

Nog geen klachten gehad

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Al vele jaren kom ik bij autobedrijf Spiering, en ook deze keer ben ik zeer tevreden over kwaliteit en klantvriendelijkheid van dit bedrijf; afspraken kloppen, bij onverwachte extra kosten wordt dit vooraf gemeld!
Mijn zeer positieve ervaringen met dit bedrijf zijn voor mij van doorslaggevende betekenis om steeds weer voor een Toyota te kiezen!

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
8

altyd vriendelyk denken metje mee

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Al vele jaren kom ik bij autobedrijf Spiering, en ook deze keer ben ik zeer tevreden over kwaliteit en klantvriendelijkheid van dit bedrijf; afspraken kloppen, bij onverwachte extra kosten wordt dit vooraf gemeld!
Mijn zeer positieve ervaringen met dit bedrijf zijn voor mij van doorslaggevende betekenis om steeds weer voor een Toyota te kiezen!

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
7

Vol wagenpark

Verkoop
Piet van velzen (pijnacker)
23/06/2017
10

Klantvriendelijk en goede service

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
10

Ik ben er al klant vanaf 1986 en de kundige verkopers ken ik ook vanaf 1986. De receptie medewerker(ster)s vanaf 1986 en zij weten precies wat ik wil. Vakkundige monteurs, nooit klachten na service beurten.

Service
Anoniem
20/06/2017
9

Prima geholpen

Verkoop
Chris Rossaert (Rotterdam)
20/06/2017
9

Service ,vakbekwaamheid klanvriendelijk

Service
mevr boer (rotterdam)
20/06/2017
8

goed bedrijf

Verkoop
P. Sluimer (Leidschendam)
20/06/2017
10

Al vele jaren klant bij Autobedrijf Spiering &Pluym. Zeer deskundig personeel zowel aan de verkoopkant als de garage. Erg tevreden over hun deskundigheid,servicegerichtheid en het zijn plezierige mensen. Kortom: je voelt je daar gewoon thuis!

Verkoop
Alex van Vliet (Rotterdam )
14/06/2017
9

Prettige gesprekken gehad n.a.v de mogelijke lease van een Toyota. Nemen ruim de tijd voor het gesprek zorgvuldig en correcte afhandeling en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de nieuwe auto. Maken van de aflevering een echte happening

Verkoop
Menno Lincklaen Arriens (Capelle ad IJssel )
14/06/2017
10

De Yaris hybride is voor mijn vrouw en mij de ideale auto: comfortabel, zuinig, handig in gebruik. Tel daarbij op een prima dealer die altijd voor je klaar staat en dat betekent dat ik Toyota zal rijden tot ik te oud ben om auto te rijden.

Verkoop
R.BiHARIE (Rotterdam)
14/06/2017
8

prima zaak ik kom al meer dan 20 jaar al bij deze zaak.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Professionele service en vriendelijke medewerkers

Service
Dhr JJB van Dongen (Rotterdam)
02/06/2017
9

Goede service

Verkoop
Carole collens
24/05/2017
10

ik wordt altijd goed geholpen

Verkoop
F.C. van Vliet (Rotterdam)
24/05/2017
9

ter zake kundig en vriendelijk personeel

Service
Sandra Lagace (Rotterdam)
24/05/2017
9

Zeer professionele en vriendelijke dienstverlening. Kom er graag!

Service
Theo hofstede (Rotterdam)
17/05/2017
8

Goede behandeling

Service
W. Fux (Rotterdam)
17/05/2017
10

Wat betreft de website: makkelijk in gebruik b.v. afspraak plannen gaat prima ook met meteen een kosten indicatie.

Verkoop
Anoniem
15/05/2017
10

vriendelijk, deskundig en komen afspraken na

Service
Nijsen (Hellevoetsluis)
15/05/2017
9

Klant vriendelijk
Heldere uitleg
Gied aandacht voor vragen van de klant

Verkoop
Dhr. Laan (Den Haag)
12/05/2017
8

Een prima garage waar wij al jaren (> 15) komen

Verkoop
Dhr. R.M. Timmers (Rotterdam)
11/05/2017
10

Prettig bedrijf, goede sfeer. Je wordt correct te woord gestaan. Klopt gewoon.

Service
Anoniem
10/05/2017
10

Een plek waar je je als klant nog echt klant voelt

Service
Anoniem
08/05/2017
9

Goed bedrijf.
Word al jaren goed geholpen.

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Vriendelijk personeel. Fraaie receptiebalie.

Service
Ben Aldewereld (Rotterdam)
28/04/2017
10

Als ik voor onderhoud een afspraak maak bij Spiering-Toyota heb ik het gevoel dat ik ook echt klant ben. Als je na 10 jaar klantzijn wordt je soort goede kennis, na 20 jaar wordt het een soort huwelijk, zonder de irritante huwelijkse perikelen. Hoe ironisch: ik ben langer klant van Spiering-Toyota dan dat ik getrouwd ben. Trouw is mijn minst slechte eigenschap, maar staat hoog in mijn vaandel, dit gevoel ook bij Spiering-Toyota.

Service
Anoniem
26/04/2017
8

Het voor het eerst met een Toyota auto rijden is even wennen, nu na een jaar zijn we tevreden over de Auris Hybride en hoe de dealer omgaat met ons als klant. Het vertrouwen groeit.

Service
Dhr. C.Bakker (Rotterdam)
26/04/2017
9

Tevreden, komen afspraken na, doen geen meer werk zonder vooraf te bellen als het nodig is ,wat er aan de hand is, laten de klant beslissen met ja of nee, en leggen uit waar om wel, dit in verband met de APK.

Service
J.den reijer (Rotterdam)
26/04/2017
9

Goede service. Attent personeel.

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Autobedrijf Van der Pluijm krijgt van mij een 10 vanwege de uitstekende, immer vriendelijke, wijze waarop ik steeds ontvangen word, de efficiente manier van handelen, zowel aan de balie als in de werkplaats, de transparantie over de naar verwachting te maken kosten vooraf en de inzichtelijkheid van de rekening achteraf en, zeer belangrijk, de technisch steeds hoge kwaliteit van de dienstverlening. Ik ben een zeer tevreden klant!

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Prima bedrijf, goede service, vriendelijk personeel, billijke prijzen, kortom alle lof

Verkoop
Anoniem
05/04/2017
10

Een hele leuke ervaring voor mij .

Service
Dhr. J.A. Corbeau (Rotterdam.)
05/04/2017
10

Alles naar wens en tevredenheid, zoals van te voren was afgesproken is het keurig uitgevoerd.

Service
Ria Zuidema (Capelle aan den IJssel)
03/04/2017
10

De klant is bij Spiering welkom en wordt goed geholpen ,bovendien zijn de mensen er voor je.

Service
Anoniem
29/03/2017
8

Overall positief beeld.
Verbeterpunten: Parkeerruimte is onhandig (te beperkt) en scheiding tussen tussen showroom, recepte en wachtruimte wordt gemist. Dat is storend. Waarom is er geen klantentaxi voor betere aansluiting op OV?

Service
H.M. de Jong (Bleiswijk)
29/03/2017
10

Een goede dealer waar alle reparaties en verder onderhoud zeer vakkundig wordt uitgevoerd!

Service
Anoniem
28/03/2017
9

Goede ontvangst, servicegericht.

Service
Anoniem
27/03/2017
9

Servicegericht, heldere communicatie.

Service
Anoniem
23/03/2017
9

mooi bedrijf

Verkoop
Anoniem
20/03/2017
9

Ik ben zeer goed geholpen tijdens het proces van mijn Toyota lease auto. Ik ben niet alleen vooraf gebeld met een update maar ook na het ophalen van mijn lease auto ben ik gebeld met de vraag of alles naar wens was en of er zaken zijn waar ik bij geholpen kon worden. Hele fijne medewerkers die graag klantvriendelijk iedereen willen helpen.

Service
Anoniem
17/03/2017
10

je wordt heel goed behandeld goed uitleg van de werkzaamheden en er is een goed wachtruimte koffie prima

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
9

vriendelijk

Service
Anoniem
16/03/2017
7

Vriendelijke werkplaats en receptie medewerkers per telefoon. Van tevoren goed op de hoogte gehouden van eventuele benodigd reparaties en bijbehorende kosten.

Service
Frans Terlaak (Rotterdam Ommoord)
16/03/2017
10

Hoogste kwaliteit van voorlichting en service

Verkoop
Anoniem
13/03/2017
9

Wordt altijd keurig geholpen en de mensen zijn betrouwbaar.

Service
Anoniem
07/03/2017
6

Personeel is vriendelijk, wachtruimte is aangenaam. V.w.b. het bieden van oplossingen voor klachten ben ik minder tevreden over Toyota. Er wordt te gemakkelijk gekozen voor een kostbare oplossing terwijl een minder dure oplossing ook mogelijk zou kunnen zijn. De minder dure oplossing wordt niet onderzocht en/of overwogen en/of de klant (ikzelf) wordt daar in ieder geval niet over geïnformeerd.

Service
Annette Zwik (Voorburg)
01/03/2017
10

ik heb een 10 beloofd omdat men mijn beschadigde velg nog voor dat ik wegreed heeft bijgewerkt. Het was een 9 en daarom is het een 10 geworden!! :)

Service
Anoniem
01/03/2017
10

ze zijn altijd even vriendelijk

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
10

Uitstekende service.

Service
Anoniem
01/03/2017
8

Klantontvangst prima, soms beetje overdreven
Van te voren inlichten wat het kost en antwoord geven op de vragen ook prima
Dringen niet aan
Heb zelfs een nieuw contact gelegd in de wachtruimte van de showroom

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
10

zeer geloofwaardig, zeer vriendelijk, top uitleg, alles klopt gewoon,

Verkoop
R.j. Van Weezel errens (Den haag)
22/02/2017
10

Zeer goede begeleiding

Service
A.L. van Someren (Rotterdam)
15/02/2017
10

Zijn zeer klantvriendelijk, maken goede afspraken en je wordt prima geholpen.

Service
Anoniem
15/02/2017
10

Bij Toyota Spiering draait het niet alleen om de verkoop van een nieuwe auto, maar ook om service, service en service. Sales en aftersales op hoog niveau. Als jullie deze service zo goed houden, wordt de volgende auto om die reden weer een Toyota. Is er iets wat beter kan? Hooguit een koekje bij de koffie :-)))

Service
Renate Maas (Rotterdam)
14/02/2017
10

Fijn personeel, alles in goed overleg, goeie service

Verkoop
Wim van den Berg (Rijswijk ZH)
14/02/2017
9

Prima mensen, verstand van zaken en perfecte service.

Verkoop
Anoniem
03/02/2017
10

vriendelijke en goede service

Service
Westhoeve J (Ouddorp)
30/01/2017
7

Goede service

Service
jos van domburg (berkel en rodenrijs)
25/01/2017
10

klantvriendelijk, goede receptie en denken met je mee

Service
L.J. Hermes (Berkel en Rodenrijs)
10/01/2017
10

Alles is goed geregeld

Service
Ram (Capelle aan den ijssel)
04/01/2017
2

Slechte service, intern gerichte bedrijf, klant staat niet centraal maar vooral de onmogelijkheden van het bedrijf.

Service
Anoniem
29/12/2016
10

goede service, vriendelijke ontvangst. nooit problemen gehad. Kom hier sinds 2005, en nog steeds tevreden

Service
Albert-Jasper Hoorn (Rotterdam)
28/12/2016
10

Vriendelijk correcte service.

Verkoop
Mob van Loon (Rotterdam )
28/12/2016
10

Goede ontvangst, vriendelijk te woord gestaan. We kende de de verkoper

Service
Anoniem
21/12/2016
8

Alle afspraken die ik met Toyota maak worden netjes nagekomen. Ik waardeer de transparantie en deskundigheid

Service
Netty Mijderwijk (Rotterdam)
21/12/2016
9

Goede service, snelle afhandeling, duidelijkheid over de prijzen. Prettige medewerkers.

Service
Leo van't Hof (Capelle aan den IJssel)
15/12/2016
8

Goede service

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Bijzonder fijne garage met fijne en klantvriendelijk medewerkers.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

zeer duidelijk uitleg, zeer betrouwbaar en kundig

Verkoop
Linkerhof (Pijnacker )
09/12/2016
9

Idem

Verkoop
Naipal (Rotterdam)
09/12/2016
9

Zeer welkom, goede service en meedenkend!

Verkoop
S. Badloe (Capelle a/IJssel)
09/12/2016
9

Vriendelijk en ze nemen de tijd om alles rustig uit te leggen

Verkoop
Anoniem
07/12/2016
10

Alles was goed geregeld

Service
T.W.J. van der Horst Dhr (rotterdam)
01/12/2016
8

correct uitgevoerd evenals personeel

Service
i.p.bal (rotterdam)
25/11/2016
9

Ik zeer tevreden ben

Service
Loeky Esveld (Rotterdam)
22/11/2016
10

Prettig bedrijf, goede service

Service
Anoniem
10/11/2016
10

alle afspraken worden perfect nagekomen en het contact verloopt prima.
Ik werd zelfs nog gewaarschuwd dat de leenfiets een terugtraprem had.

Service
Anoniem
10/11/2016
10

zeer duidelijk uitleg, zeer betrouwbaar en kundig

Service
Anoniem
10/11/2016
8

Je word bij deze autodealer altijd correct behandeld.

Service
CHJ de Koning (3085EG 44 Rotterdam)
10/11/2016
10

Vakkundig en bekwaam

Service
Joke Pruijssers (Rotterdam)
10/11/2016
10

Ik kan echt niets negatiefs bedenken.

Service
Ton van Iperen (Rotterdam)
10/11/2016
10

Dit bedrijf is sedert 43 jaar mijn dealer en doet verkoop en service uiterst professioneel; daarnaast altijd te maken met vriendelijk en deskundig personeel, zowel aan de receptie, de verkoop als in de werkplaats.

Service
Anoniem
19/10/2016
9

Vriendelijk personeel, werkplaats doet het werk zeer vakkundig. Ben altijd heel goed geholpen en kom er zeker voor onderhoud weer terug.

Service
Mevr A Hanneman -Besten (Rotterdam)
19/10/2016
9

Goede ontvangst ,service en raad

Service
Anoniem
12/10/2016
10

Bijzonder fijne garage met fijne en klantvriendelijk medewerkers.

Service
J.Snoeck (Rotterdam)
05/10/2016
10

ik vind het een goede dealer en de service is goed is mijn mening

Service
T. van Putten (Rotterdam)
05/10/2016
10

Wordt altijd snel, correct en naar tevredenheid geholpen

Service
Win van Raalte
30/09/2016
10

zeer tevreden over bediening en service

Service
Anoniem
21/09/2016
10

eerlijk, attent en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
21/09/2016
10

Meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid klant met een hoge servocegraad

Service
Lex Caron (Bergschenhoek)
21/09/2016
10

Ik was zeer tevreden. Alles klopte de prijsopgave kwam volledig overeen met de prijsopgave. Ook gaf de dealer extra service zelfs de matjes ware gestofzuigd.

Service
Naipal (Rotterdam)
20/09/2016
9

Zeer welkom, goede service en meedenkend!

Service
Anoniem
19/09/2016
9

Ik ben al 17 jaar klant bij deze dealer en word altijd prima geholpen. Werkelijk niets op aan te merken.

Service
Dhr. Almeida (Rotterdam)
16/09/2016
10

Goeie service

Service
C.Berkhout (Eotterdam)
14/09/2016
10

Goede service

Service
S. Badloe (Capelle a/IJssel)
31/08/2016
9

Vriendelijk en ze nemen de tijd om alles rustig uit te leggen

Service
Arie van Someren (Rotterdam)
11/08/2016
10

De medewerkers zijn vriendelijk je wordt prima geholpen er wordt duidelijk uitleg gegeven wat er aan de hand is,altijd prijs opgave goede service

Service
Anoniem
10/08/2016
9

Bij deze gaRAGE word ik altijd snel, kundig en vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
03/08/2016
9

ik ben al jaren klant en wordt altijd vriendelijk ontvangen, zp snel mogelijk geholpen, dit jaar kwam ik met mijn kleinkinderen en daar was ook een gezellige ontvangst voor.,niet lang gewacht met lekkere chocolademelk, de auto is weer ok en blij met de dealer. er wordt flexibel en direct gereageerd op mijn vragen.

Service
FRED STIERMAN (ROTTERDAM-OMMOORD)
27/07/2016
9

DE MEDEWERKERS ZIJN TE ALLEN TIJD BEREIDT OM VRAGEN TE BEANTWOORDEN EN NEMEN DAAR ALLE TIJD VOOR.
iEDER HEEFT OP HAAR OF ZIJN GEBIED VOLDOENDE KENNIS IN HUIS .DAT GEEFT VERTROUWEN. VOOR MIJ AL MEER DAN 25 JAAR

Verkoop
M.W. van Kouteren (Rotterdam)
19/07/2016
10

Ik vond de begeleiding naar de nieuwe yaris toe uiterst correct, deskundig en klantvriendelijk. Ook toen ik na een week een vraag had werd daar tijd voor genomen en was de uitleg volkomen duidelijk.

Verkoop
Anoniem
14/07/2016
8

Goede voorlichting vanaf de offerte t/m de aflevering

Service
Anoniem
06/07/2016
9

mijn auto maakte al enige tijd een raar geluid, uiteindelijk naar de daeler gegaan.
Na 20 min rijden een diagnose gegeven, een kapotte dynamo. Binnen 1 dag gerepareerd, heel blij mee.
Nogmaals mijn dank.

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
8

Voorkomende, vriendelijke, deskundige beantwoording van vragen.

Service
Mevr. F.L. Berkhoudt (Capelle aan den IJssel)
06/07/2016
8

Ben al jaren bij deze dealer tot volle tevredenheid.

Service
c. grootenboer (Rotterdam.)
04/07/2016
7

De beurten uitgevoerd door de werkplaats zijn alle jaren door mij als
goed ervaren.
de receptie is niet verkeerd, maar rommelig erachter.
daar bedoel ik mee veel mensen en heen en weer lopers.
De showroommedewerkers kunnen wel wat meer voor je doen.
Maar mijn algehele indruk mag goed genoemd worden.

Verkoop
Dick Rijsenberg (Rotterdam)
27/06/2016
9

Zeer deskundige en klantvriendelijke benadering

Service
Wil van Driel-Kool (Rotterdam)
22/06/2016
9

Ben zeer tevreden

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Prima autobedrijf! Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen! Je weet wat je aan ze hebt, hetgeen binnen de autobranche helaas niet altijd het geval is. Voor mij reden om op zeker te gaan, en vaste klant te zijn!

Verkoop
Anoniem
14/06/2016
9

Professionele ibenadering en zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
08/06/2016
10

Zeer klantvriendelijk. Goede service. Goed te woord gestaan en duidelijke uitleg wat er uitgevoerd is.

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
9

Correct, dienstverlenende opstelling verkoper, die ook bereid was mee te denken. Vlekkeloze aflevering nieuwe auto.

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
10

Eerlijke en betrouwbare dealer

Service
Cor Mekes (Rotterdam)
08/06/2016
10

zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel op alle afdelingen

Service
Dhr J H Bade (Rotterdam)
08/06/2016
10

Kom al vanaf 1977 by de dealer nooit geen klachtendaar om de 10.

Service
Ton Veringmeier (Rotterdam)
08/06/2016
9

zeer tevreden

Service
Anoniem
03/06/2016
10

Professioneel,vriendelijkheid en bekwaamheid van personeel

Verkoop
Anoniem
02/06/2016
10

mooie auto's, goede service, vriendelijke verkopers, nemen uitgebreid de tijd.

Verkoop
Danny van Vliet (Vlaardingen)
01/06/2016
10

Alle afspraken tot in de puntjes nagekomen

Verkoop
Gijs van Duin (Rotterdam)
01/06/2016
9

Zeer goede ervaringen en service en klantvriendelijk

Service
Mevr.Moumouh (Rotterdam)
01/06/2016
10

Zeer vriendelijk personeel,erg behulpzaam en prima personeel in de werkplaats!
Uiterst tevreden!

Verkoop
Nico van der Spuij (Amersfoort)
01/06/2016
10

Zeer Vakkundig en vol Vertrouwen ben ik over de Vriendelijke auto verkopen van Toyota bij deze dealer. Een rustig en duidelijke uitleg tijdens het hele verkoop proces maakt het kopen van een auto tot een geweldige ervaring. Mijn Hartelijke Dank voor de mooie witte Toyota APK 1.3 Yaris. ;-)

Service
Pieter Vos (Rotterdam)
01/06/2016
10

Perfecte service, grote klantvriendelijkheid.

Service
Theo hofstede (Bertrantrusselplaats)
25/05/2016
8

Is goed acht

Service
Anoniem
18/05/2016
1

De medewerkers zijn alleen klantvriendelijk als je een auto komt kopen, anders ben je alleen maar lastig en word je volkomen genegeerd!

Verkoop
Hennie Mook (Rotterdam)
18/05/2016
9

Vriendelijk en correct geholpen

Service
Anoniem
13/05/2016
10

de medewerkers zijn erg vriendelijk alles wordt correct en in overleg uitgevoerd

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
10

Goede en zeer vriendelijke behandeling van begin tot eind

Service
Anoniem
11/05/2016
8

Goede service, netjes te woord gestaan. Een goede uitleg.

Verkoop
Anoniem
06/05/2016
8

NOG ZO KORT DAT IK EEN TOYOTA HEB',MAAR WAT IK TOT NU ONDERVONDEN HEB = DIE 8

Verkoop
Anoniem
04/05/2016
10

Zeer klantvriendelijk en uitstekende service!

Verkoop
Anoniem
29/04/2016
9

Prima service, meedenken en goede prijs.

Service
Nancy Hofman (Capelle aan den IJssel)
29/04/2016
10

De medewerkers van deze dealer zijn vriendelijk, servicegericht, professioneel en denken met je mee. Vooraf prijsopgave van de uit te voeren werkzaamheden, wanneer er extra kosten bijkomen, wordt je hiervan telefonisch op de hoogte gesteld. Als de auto gereed is, wordt er een sms bericht gestuurd. Kortom een uitstekende dealer.

Service
P.N.Lemmers-Stam (Rotterdam)
29/04/2016
9

Zeer correct ontvangen en reparatie snel en vakkundig uitgevoerd

Verkoop
de heer W.J. de Jong (Rotterdam)
25/04/2016
10

Goede service, vriendelijke en behulpzame medewerker, duidelijke informatie.

Service
de heer M. Timbergen (Rotterdam)
22/04/2016
10

Ik kom al heel veel jaren bij dit bedrijf. Onderhoud en service aan de wagen wordt uitstekend uitgevoerd.

Service
Anoniem
20/04/2016
10

Tevreden over wijze waarop personeel om gaat met klanten. Indruk dat werkplaats medewerkers hun werk goed doen. Plezierig in de omgang.

Verkoop
Mevr. J.J. van den Berg- van der Ende (Bleiswijk)
20/04/2016
10

Omdat ze altijd voor mij klaar staan

Service
Ronald van Oort (Capelle aan den IJssel)
20/04/2016
9

Zeer vriendelijke mensen. Topservice. Hebben service hoog in het vaandel staat.

Service
Anoniem
14/04/2016
10

Prettige omgang, zeer tevreden over garage en auto

Service
C.Bakker (Rotterdam)
13/04/2016
8

Wij worden correct en duidelijk geholpen, wij weten wat de kosten zijn, bij eventuele onvoorziene reparaties worden wij eerst gebeld en wordt het ons voorgelegd wat er aan de hand is en of wij er mee akkoord gaan dat het verholpen wordt, tevens horen wij dan wat de meer kosten voor deze reparatie zijn, duidelijker kan niet.

Service
Mevr.Y. van Adrichem (Rotterdam)
13/04/2016
10

Ik kan niets negatiefs bedenken

Verkoop
Anoniem
07/04/2016
8

alles keurig afgehandeld

Service
P.nijsen (Hellevoetsluis)
07/04/2016
10

Bij naken van afspraak werd gekeken welke datum en tijdstip mij zou schikken. Er werd aangegeven wat de kosten waren. Bij aankomst werd ik gelijk geholpen, netjes te woord gestaan en verteld hoe lang het ging duren en of ik wilde wachten pf vervoer nodig had. Service is goed uitgevoerd, auto was binnen schoongemaakt. Prijs kwam haast exact over wat er vooraf wad medegedeeld.
Ik moet altijd ca 35 km rijden om hier mijn service beurt te doen. Wat voor mij zeker de moeite waard is.

Verkoop
Annemarie Illsley (Rotterdam)
05/04/2016
10

Keurig te woord gestaan. Goede inruilprijs kunnen overeenkomen. Prettig zaken gedaan. Regelmatige update nieuwe auto. Zeer tevreden klant en de dealer is lekker dichtbij huis.

Service
Dhr. C.M. Landman (Capelle aan den IJssel)
23/03/2016
7

Werkplaats en receptie had ik een 10 gegeven wanneer ik geen slechte ervaring met een verkoper in de showroom had gehad. Na afrekening liep ik met de receptioniste, die mij de parkeerplek van mijn auto buiten had aangewezen terug naar de showroom i.v.m. mijn vraag naar een nieuwe auto of occasion. Zij introduceerde mij en mijn vrouw bij een verkoper aan zijn bureau. Wij hebben daar denk ik 15 minuten staand achter zijn bureau het gesprek gevoerd terwijl hij in zijn fauteuil bleef zitten en ons geen stoel aanbood. Laat staan een kopje koffie. Absoluut niet gastvrij!!!! 30 jaar geleden een zelfde ervaring bij een Datsundealer gehad. Hier kwam ik op een zaterdagmiddag, na een werkklus thuis, in mijn werkkleding een nieuwe auto bestellen. Ik wist het type en kleur dus alleen maar formulier invullen en tekenen. Hij dacht zeker, afgaand op mijn kleding, op dat moment dat ik toch geen geld had en het vergeefse energie voor hem zou zijn. Na 15 minuten ook achter zijn bureau te staan ben ik weggegaan en heb mijn auto

Service
G.M. Vink (Rotterdam)
23/03/2016
8

Snelle service, prettige ontvangst, duidelijke uitleg van de te verrichten werkzaamheden.

Service
mevr. mr. M.L. Esveld (Rotterdam)
23/03/2016
10

goede service bekwaam personeel vriendelijke bejegening

Service
dhr. F. Bleij (Rotterdam)
16/03/2016
8

vriendelijke mensen -deskundig-prettig om daar te zijn

Service
Dhr. Papot (Capelle aan de IJssel)
16/03/2016
8

Vriendelijk geholpen en goede service.

Service
P.b.lobbe (Rotterdam)
16/03/2016
7

Goed geholpen

Service
Ynse Kloosterman (Rotterdam)
16/03/2016
8

deskundigheid en vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
11/03/2016
7

in de buurt, vlot volgens afspraak geholpen, ruilauto aangeboden (niet nodig) prettige mensen

Service
Anoniem
11/03/2016
10

Bij een onverwacht bezoek aan m'n Toyota-dealer (slechte startaccu) werd ik keurig geïnformeerd over de kosten van vervanging, en de voor- en nadelen van een duurdere en goedkopere accu. De werkzaamheden werden snel uitgevoerd ondanks dat ik geen afspraak had gemaakt. Het wachten bij de dealer is niet vervelend, koffie en de krant zijn altijd voorhanden.

Verkoop
Karin huis (Rotterdam)
11/03/2016
8

Goede service ,gedult

Service
Th.Roelofs (Rotterdam)
09/03/2016
9

Vlot geholpen met een onverwacht probleem, kon er op wachten, vriendelijke receptie medewerkers.

Verkoop
Anoniem
08/03/2016
10

Ik ben al 20 jaar zeer tevreden klant bij deze dealer.

Service
Anoniem
02/03/2016
9

Dealer komt zijn afspraken na, vooraf een prijsopgaaf, bij afwijking hiervan wordt er altijd contact opgenomen. gewoon een correcte dealer.

Service
John Wijngaard (Rotterdam)
02/03/2016
9

Goede behandeling, goede adviezen en correcte afhandeling. Minpuntje vond ik dat ik mijn auto 2½ dag kwijt was voor een kleine beurt en een APK keuring. Er moest een oliekeerring worden vervangen, de V-snaar en een achterruitwisser rubber. Keerring was niet op voorraad, stond in backorder. Jammer, zo snel is het alom geroemde en volprezen dus ook niet. Kon wel een leenauto krijgen, maar dat kwam op 37,50 per dag buiten de brandstof. Beetje prijzig hoor....

Service
Roel Kamerling (Bergschenhoek)
02/03/2016
10

Ik ben uitermate tevreden over de prima behandeling en service die ik tot nu toe heb gekregen.

Verkoop
François Oostdijk (Capelle aan den IJssel)
29/02/2016
10

Prettige en vriendelijke verkopers.

Service
Anoniem
26/02/2016
10

vriendelijk , terzakenkundig , afspraken kloppen en ze denken met je mee .

Service
Anoniem
25/02/2016
10

prima

Verkoop
Dhr. H. Goossens (Capelle aan den IJssel)
25/02/2016
10

Vriendelijk, behulpzaam, proberen altijd zo snel mogelijk je van dienst te zijn in woord en daad.
Ook ziet iedere medewerker(ster) er verzorgd uit je krijgt er altijd iets te drinken aangeboden en de showroom ziet er netjes uit.

Service
Anoniem
24/02/2016
8

Goede service, klantvriendelijk.

Service
Bert Laurense (Nw.kerk ad IJssel)
24/02/2016
8

Geen klachten

Service
H.M. de Jong (Bleiswijk)
24/02/2016
10

De behandeling is uitertst correct, de reparaties zeer vakkundig uitgevoerd en nooit wordt iets overbodigs uitgevoerd.

Service
R. Erkens (Capelle aan den Ijssel)
24/02/2016
7

goese servise

Service
Anoniem
22/02/2016
10

goed idee

Service
Dhr H Kramer (Capelle aan den IJssel)
22/02/2016
8

helder en duidelijk

Service
Anoniem
11/02/2016
10

vriendelijke TOYOTA GARAGE

Service
Anoniem
11/02/2016
8

Vanwege de goede service en betrouwbaarheid

Verkoop
Jaap westhoeve (Ouddorp)
11/02/2016
8

Leuke en goede verkoper

Service
Mevrouw J.P.G. Otte-Rijksen (Capelle aan den IJssel)
11/02/2016
10

Omdat ik al jaren geholpen wordt door dezelfde mensen, ik daar vertrouwen in heb.

Service
A.G.Bijl (Capelle Aan Den IJssel )
10/02/2016
10

Goede en betrouwbare personeel altijd vriendelijke.

Verkoop
Carla Boom (Ridderkerk)
10/02/2016
9

Ik ben vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.
Hierdoor voelde de sfeer prettig aan en dit alles gaf mij het gevoel serieus genomen te worden.

Verkoop
Anoniem
03/02/2016
9

Prima dealer, kundig, helder advies en goede nazorg

Service
Anoniem
01/02/2016
10

Goede service

Verkoop
dhr. a.apperloo (rotterdam)
01/02/2016
8

correcte manier van ontvangst en afhandeling van reparatie en onderhoud

Verkoop
Dhr. W.H. Stoevelaar (Vlaardingen)
01/02/2016
10

Ik heb al jarenlang een uitstekende relatie met de dealer.

Verkoop
hans hoogeveen (barendrecht)
01/02/2016
8

goede communicatie word tijd voor je genomen

Verkoop
Anoniem
25/01/2016
10

Vanwege de goede begeleiding van de verkoop vanaf het eerste contact tot en met de levering en de aftersales.

Service
Anoniem
20/01/2016
10

Vlotte service, aardige mensen, geen extra kosten

Service
E.Kooi (Rotterdam)
20/01/2016
8

ik ben correct geholpen

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
10

Zeer vriendelijk, denkt met je mee, geeft goede uitleg, en houd je goed op de hoogte

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
8

uitstekend geholpen

Service
Anoniem
13/01/2016
10

zeer vriendelijk personeel ,die alles in goed overleg doet .

Verkoop
meneer Vidakovic (Moordrecht)
13/01/2016
10

Prima dealer zonder praatjes en goede service

Service
W.Terpstra (Nieuwerkerk aan den IJssel )
13/01/2016
10

Correcte receptie met zeer vriendelijke medewerkers en - goede werkplaats monteurs. Duidelijke afspraken , geen verrassingen na servicebeurten.
Verkoopafdeling komt altijd gemaakte afspraken na.

Service
Anoniem
08/01/2016
8

De ontvangst en de uitleg over de werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Kreeg gelijk een prijsopgave van de kosten voor deze onderhoudsbeurt en APK keuring. Werd keurig door de baliemedewerker behandeld.

Service
mevr. m. schotman (rotterdam)
08/01/2016
8

Omdat het beter is om een bedrijf niet helemaal de kroon te geven

Service
Anoniem
06/01/2016
8

Behulpzaam personeel, netjes, vriendelijk, mooie uitstraling van de show/wachtruimte, ze herkennen je, je voelt je echt HUN klant

Service
Albert-Jasper Hoorn (Rotterdam)
23/12/2015
10

Vriendelijk, vakkundig en goed advies.

Service
Anoniem
23/12/2015
10

sinds mijn aankoop van mijn Toyota ben ik altijd naar dezelfde garage gegaan de reden hiervoor is het vriendelijke en professionele personeel. De afspraken worden altijd na gekomen en er was nooit een probleem met prijs.

Service
C.H.J. de Koning (Rotterdam)
23/12/2015
10

Vertrouwd en verstand van zaken

Verkoop
gstuivenberg (rotterdam)
14/12/2015
10

super bedrijf

Service
Els Smith (Capelle aan den IJssel)
10/12/2015
10

Ik ben een zeer tevreden klant!
De medewerkers zijn zeer vriendelijk en attent!!

Service
Anoniem
09/12/2015
7

De receptie en communicatie is perfect, echter de mannen van de garage raffelen hun werk af. De basis dingen dingen gaan goed, maar zijn niet perfect, het puntje op de i mist. En controleer je rekening altijd goed, tot twee keer toe problemen mee gehad: een keer hoger dan offerte en een keer voor iets betaald wat niet er op hoort te staan.

Service
J
09/12/2015
10

Vriendelijk en vakkundig personeel.
Er wordt niet gezegd wat ik leuk vind maar wat voor mij van belang is.

Service
Wim van Raalte
09/12/2015
9

Correcte personlijke benadering door vriendelijke medewerker

Service
Anoniem
03/12/2015
6

Dit cijfer komt voort uit dat ik de parkeerruimte te kort vind schieten en de service beurten duren te lang

Service
Anoniem
03/12/2015
8

Vriendelijk,goede service, snel

Verkoop
Jos de Jong (Rotterdam)
02/12/2015
10

Goede service, correcte benadering, kennis van zaken. Alles keurig volgens afspraak en incl aftersale.
Ik was zeer tevreden en ik ben een best wel een kritische klant met veel ervaring met dealers in mijn 25 jarig bestaan als leaserijder.

Service
Jan Scheffers (Bleiswijk)
30/11/2015
10

klantvriendelijkheid en kennis van zaken.

Service
Ed de Graaff (Rotterdam)
25/11/2015
10

Reeds een paar jaar kom ik bij deze dealer. Op klantvriendelijkheid, service, snelheid, werkzaamheden e.d. heb ik niets aan te merken. Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf en zijn medewerkers!

Verkoop
Anoniem
19/11/2015
10

Warme en vriendelijke benadering van de verkoper. Denkt mee en werkt mee aan uitvoering van onze wensen.

Service
E J Lammers. (Rotterdam)
19/11/2015
8

vakkundig en een schone auto

Service
M.M. Sikkel (Rotterdam)
19/11/2015
9

prima service en uiterst prettig personeel

Verkoop
Anoniem
18/11/2015
10

Prima ontvangst in de showroom,vriendelijke en deskundige verkoper,goed op de hoogte gehouden tijdens gehele proces en en leuke aflevering met
onthulling van auto en voorzien van een mooi herfststuk.

Service
Dhr. J.P.W. Schoen (Rotterdam)
18/11/2015
10

Vriendelijke ontvangst. Klantgericht. Duidelijkheid wat betreft reparatie zowel voor als na de reparatie. Prijs van te voren medegedeeld en duidelijke verwijzing waar de auto staat na reparatie. Tijdsafspraak komt overeen zoals afgesproken.

Service
Erika Mulder (Capelle aan den IJssel)
12/11/2015
8

De ontvangst is professioneel en relaxed: zij nemen de tijd voor de klant.

Service
A.Hansen (Capelle aan de ijssel)
11/11/2015
10

voor zakelijke afspraken altijd netjes op tijd zeer belangrijk

Verkoop
Anoniem
11/11/2015
9

Service, aflevering en nazorg naar volle tevredenheid.

Verkoop
Anoniem
11/11/2015
9

Mijn verkoopadviseur is uiterst deskundig, altijd bereid mijn vragen te beantwoorden, mij desgewenst te helpen met het instellen van bijv. de telefoon. Andere personeelsleden zijn ook vriendelijk en correct.

Service
c.blom (Rotterdam )
11/11/2015
10

Alles duidelijk en goed

Service
dhr D.H.L gerards (capelle aan den ijsse)
11/11/2015
10

alles goed geregelsd

Service
Anoniem
05/11/2015
9

Goede en snelle service. Daarnaast zeer vakkundig en vriendelijk.

Verkoop
Anoniem
05/11/2015
9

Goede ervaringen had met het rijden en de contacten in voorgaande jaren. Ook nu weer bij de aanschaf van een nieuwe auto bij deze dealer.

Verkoop
Anoniem
05/11/2015
10

Goede hulp gehad bij BPM besparing

Service
M.A. Pieters. (Rotterdam)
05/11/2015
8

Ik vind de servicegerichtheid eigenlijk een tien waard. Door een enkel incident dat maar niet goed wou gaan kom ik toch niet verder dan een acht.

Service
A.J.M. van Iperen (Rotterdam)
04/11/2015
10

Spiering zegt wat ie doet en doet wat ie zegt; dat is KWALITEIT

Service
Anoniem
04/11/2015
10

Vriendelijk en correct medewerkers

Service
Anoniem
04/11/2015
10

zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
10

Mijn derde Toyota yaris daar gekocht. Ik heb een goed gevoel vertrouwen. Voel me gewaardeerd als klant

Service
Dhr. A.J. Braams (Barendrecht)
28/10/2015
10

Word hier altijd correct geholpen en de werkzaamheden worden naar behoren uitgevoerd. Als er iets is word ik van tevoren daarvan op de hoogte gesteld per mobiel.

Verkoop
Mevr. Benda (Rotterdam)
28/10/2015
8

Zeer vriendelijk, correct en duidelijk

Verkoop
Dhr R Veltman (Capelle aan den IJssel )
26/10/2015
9

klant vriendelijk duidelijk helder veel informatie

Verkoop
Ed Blom (Rotterdam)
23/10/2015
9

Onderhoud kan op zeer korte termijn worden afgesproken, auto wordt schoon opgeleverd, altijd iemand beschikbaar voor vragen..

Service
Bianca van den Brink (Gouda)
22/10/2015
10

Goede service, zeer vriendelijk personeel, prima wachtruimte met voldoende leesvoer en heerlijke koffie.

Verkoop
M.M.Westplate (Rotterdam)
21/10/2015
10

Vertrouwen, kwaliteit, Pro actief en Service.

Service
Anoniem
16/10/2015
9

Omdat al het werk foutloos is verricht en het niet nodig was om de dealer voor een tweede maal te bezoeken.

Verkoop
Peter van Rosmalen (Capelle aan den IJssel)
15/10/2015
9

Goed en deskundig geholpen, fijne verkoper,ik kon al mij vragen kwijt en kreeg duidelijke antwoorden.

Service
Cor Mekes (Rotterdam)
14/10/2015
8

goede service,vriendelijke benadering

Service
Anoniem
12/10/2015
8

alles correct volgens opgave en vriendelijke mensen

Service
Anoniem
12/10/2015
8

GOEDE SERVICE.

Service
Anoniem
07/10/2015
8

Klantvriendelijk

Verkoop
E.rubinovitz (Van someren weg 50)
07/10/2015
9

Good service

Service
P.A. van de Stolpe (Rotterdam 3069LG)
07/10/2015
9

Niet eerder een toelichting gegeven. Tevredenheid erg goed met aanschaf laatste nieuwe toyota.

Verkoop
Anoniem
01/10/2015
10

Vriendelijke deskundige verkoper, afleveren van de auto was een feestje.

Service
Y. Fredriks (Rotterdam)
24/09/2015
9

Zeer tevreden over de service van Toyota en de medewerkers van de dealer.

Service
Dhr. E. Blom (Rotterdam)
23/09/2015
9

Afspraak aangaande beurten zijn snel in te plannen.
Beurten worden snel en goed afgehandeld.
Auto wordt schoon en netjes afgeleverd.
Goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
17/09/2015
10

Door ontvangst, behandeling, het nakomen van afspraken

Service
Anoniem
16/09/2015
5

Not professional.

Verkoop
Ahmo Turbo (Rotterdam)
11/09/2015
9

Zie antwoord bij vraag 2 en 3

Verkoop
Anke Dekker (Vlaardingen)
11/09/2015
9

Goede service, klantvriendelijk!

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
9

Autodealer die de wensen van de klant voorop stelt en inspeelt op servicegerichtheid en meedenkt met de klant.

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Altijd prima service

Service
R.A.Enzlin (Rotterdam)
11/09/2015
8

Uitstekende service

Service
Roel Kamerling (Bergschenhoek)
10/09/2015
10

Ik heb geen klachten

Service
Anoniem
26/08/2015
9

Dit is mijn 3e Toyota en vooral de huidige een RAV4 is nu 6 jaar oud en bevalt zo goed dat ik voorlopig niks anders wil.

Verkoop
Anoniem
26/08/2015
9

Prettige medewerkers. Dit is mijn tweede nieuwe Toyota. Ben al zes jaar klant en heb nooit iets aan te merken gehad, noch op de dealer noch op de kwaliteit van de auto's.

Service
Lan
26/08/2015
9

Goede service

Service
Martie Vermunt (Rotterdam)
26/08/2015
9

voel me er welkom en wordt correct geholpen

Service
Gerard Bosman (Lansingerland)
24/08/2015
10

Ik heb dit cijfer gegeven, omdat Toyota een vreemde waarderingsschaal aanhoudt.
Ik wil dit toelichten, bel mij even.

Service
Michiel Adriaanse (Capelle aan den IJssel)
24/08/2015
8

In het algemeen gesproken verleent men goede service.

Verkoop
Anoniem
20/08/2015
10

Het personeel is klantvriendelijk. Neemt de tijd voor de klant.

Service
P. Escabache. (R-dam)
20/08/2015
8

goed berijkbaar

Service
Anoniem
17/08/2015
8

geen klachten

Service
Anoniem
11/08/2015
9

goede service en vriendelijk personeel

Verkoop
Kim van Geet (Capelle a/d IJssel)
11/08/2015
10

Betrokkenheid, goede en snelle service, behulpzaam naar klant, denkt mee

Service
Walter.Schneider (Capelle aan den IJssel)
11/08/2015
10

Zeer klantvriendelijk en goede service.

Verkoop
Anoniem
05/08/2015
9

Zeer goede service en duidelijke uitleg

Service
Anoniem
04/08/2015
9

pretig bedrijf word goed geholpen goede service

Verkoop
Dhr h j. Van den brink (Gouda)
03/08/2015
10

We werden heel vriendelijk ontvangen en geweldig geholpen

Service
cees schreuder (rotterdam)
29/07/2015
8

goede service altijd wordt er een oplossing gevonden.

Service
Dhr W.Hoekstra (Capelle aan den IJssel)
29/07/2015
9

goed en prettig geholpen,en alles overeenkomstig de afspraken uitgevoerd.

Verkoop
Henk Bens (Nieuwerkerk ad IJssel)
29/07/2015
9

Het gehele proces is keurig verlopen. Van proefrit tot aflevering. Tevens ben ik keurig op de hoogte gehouden over de voortgang tijdens de besteltijd/levertijd. Klant tevredenheid staat hoog in het vaandel, bij de verkoper(s) en balie medewerkster.

Service
jc van schaik (Capelle a/d ijssel)
29/07/2015
8

Goede dealer .

Service
MF Mouton (Rotterdam)
29/07/2015
9

Deze dealer doet al vele jaren het onderhoud aan mijn Toyota Landcruiser, ben zeer tevreden over de werkplaats, attente receptie en flexibiliteit bij onvoorziene problemen.

Verkoop
J. Oostra (Rotterdam)
27/07/2015
10

Een 10 omdat: Ik prima geholpen ben met adviezen tijdens het aankoopproces en met een prima oplossingen voor de overbruggingstijd tussen de komst van de nieuwe Auris en het afscheid van de vorige auto (Prius)

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
9

Met veel aandacht en geduld word je netjes geholpen

Service
Fred Stierman (Rotterdam-Ommoord)
22/07/2015
9

klantvriendelijk en deskundig personeel.Bovendien korte wachttijden

Service
Wil Festen (Rotterdam.)
22/07/2015
8

Omdat ik met mijn dealer geen problemen heb.

Verkoop
Anoniem
15/07/2015
8

Klantgericht

Verkoop
Dhr Driesen (Bergschenhoek)
15/07/2015
10

Super goed geholpen en een zeer uitleg over deze auto echt Top

Verkoop
Jaap Lenstra (Spijkenisse)
15/07/2015
9

Ik kom hier al jaren en ben zeer tevreden.

Service
Mevr L. Aben (Capelle aan den IJssel)
15/07/2015
9

Je wordt altijd even vriendelijk te woord gestaan bij deze dealer. Ze zijn klantvriendelijk en helpen je als je een probleem hebt met je auto om die zo spoedig mogelijk op te lossen.

Service
Anoniem
08/07/2015
8

Omdat ik het met ee 8 en niet met een 9

Verkoop
Bouhannouche (Schiedam)
08/07/2015
9

goede service

Verkoop
Anoniem
06/07/2015
10

Gewoon erg snel correct en goed

Verkoop
Jolanda Vergeer (Zuid-Beijerland)
06/07/2015
9

klantgericht, betrokken, uitsteken!

Service
cees grootenboer . (Rotterdam)
30/06/2015
7

tevreden maar geen overbodige komedie nodig.

Service
Mw Loeky Esveld (Rotterdam)
30/06/2015
9

Nobody is perfect

Service
Anoniem
25/06/2015
9

Vriendelijk personeel. Duidelijk. Prettig om online een afspraak te maken.

Verkoop
Jack Nuijten (Zuid-Beijerland)
24/06/2015
10

Vanwege betrokkenheid en klantgerichtheid

Verkoop
Th Fiere (Oosterhout nb)
24/06/2015
10

aflevering van mijn nieuwe auto was goed voorbereid en er werd alle tijd genomen om alles uit te leggen

Service
Eric van Harling (Rotterdam)
22/06/2015
10

De service is uitstekend. Het personeel is vriendelijk.

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Perfecte service. Klantvriendelijk en correct gedrag. Prima!

Service
j e schouten-verschoor. (pernis rt)
04/06/2015
10

Totaal tevreden met de corecte bahandeling zoals het balieteam als vriendelijkheid en toelichting op eventuele vragen

Service
Ton (Rotterdam)
04/06/2015
9

volle tevredenheid

Service
Anoniem
28/05/2015
10

Wij hebben ruim 15 jaar zeer !!! positieve ervaringen met deze garage.

Afspraken kloppen en bij eventuele extra kosten word je vooraf op de hoogte gesteld.
Personeel is zeer attent, denken met je mee en proberen je niets aan te smeren.

Service
Dhr. AM van der Sande (Bleiswijk)
20/05/2015
10

Hier kom ik al jaren voor het onderhoud aan mijn Toyota Aygo. Snelle afhandeling en prettige omgang met klanten.

Service
Ab Feenstra (Rotterdam)
18/05/2015
9

Betrouwbaar en service gericht

Service
Anoniem
18/05/2015
8

Ik ben omtrent hun informatie en van te voren gemaakte prijsopgave zeer tevreden.
Tevens de telefoontjes die zij voeren over de ingrepen die noodzakelijk zijn om daarna weer veilig de weg op te gaan, alvorens de melding te doen dat de auto klaar is en opgehaald kan worden.

Service
pierre nijsen (hellevoetsluis)
18/05/2015
9

Deskundig en vriendelijk personeel. Ondanks dat ik de auto een jaar geladen had gekocht, herkende de verkoper mij. Afspraak tbv onderhoud was vlot en op een eenvoudige manier te maken, daarbij werd alleen naar mijn belang gekeken.

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Uitstekende service, terzake kundig en klantvriendelijk.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

We worden altijd correct en vriendelijk geholpen en in de acht jaar dat wij bij deze dealer zijn is er maar één keer een reparatie niet naar onze zin gedaan.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Tevredenheid

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Vriendelijke, cliëntgerichte ontvangst. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Heel tevreden met de service en de vriendelijkheid van het personeel.

Service
Ton van Iperen (Rotterdam)
13/05/2015
10

perfecte service zelfs op zaterdagochtend in de werkplaats

Service
Anoniem
06/05/2015
8

We worden altijd correct en vriendelijk geholpen en in de acht jaar dat wij bij deze dealer zijn is er maar één keer een reparatie niet naar onze zin gedaan.

Service
Anoniem
06/05/2015
9

Heel tevreden met de service en de vriendelijkheid van het personeel.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Ik voel me als vrouw prettig en serieus genomen bij deze dealer. Open en transparant bedrijf.

Service
Anoniem
29/04/2015
7

tevreden klant

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Uitsluitende service- en dienstverlening. Klantvriendelijk en correct.

Service
Ellen Hekman (Rotterdam)
29/04/2015
10

Wordt altijd goed geholpen, duidelijke uitleg.

Service
GER.BIEKART. (ROTTERDAM)
29/04/2015
10

vriendelijke ontvangst, lekkere koffie, nette schone wachtruimte, grote klasse!! eveneens als de auto! ZEER GOED!

Verkoop
Jan van Meel (Rotterdam)
29/04/2015
10

Klant vriendelijkheid, klant is hier nog echt Koning

Service
C.D. Tjong-Akiet-Scheelings (Rotterdam)
13/04/2015
8

goede service, en overeenkomend te werk gaan in alles

Service
Lies Termorshuizen (Capelle aan den IJssel)
13/04/2015
8

prima service vriendelijke mensen

Service
Anoniem
08/04/2015
10

Geeft klant gevoel dat hij ook echt klant is. Vriendelijk, beleefd, respectvol, komt eerlijk en betrouwbaar over.

Service
Anoniem
07/04/2015
9

tevreden met service

Service
Chris Bakker (Rotterdam)
01/04/2015
9

Zijn vriendelijk en behulpzaam, en omdat ik vind dat ze doen wat je verteld wordt, niet meer en niet minder en altijd in overleg met de klant.

Service
Mevr. Zuidema (Capelle aan den IJssel)
01/04/2015
10

Altijd prima behandeld.

Service
R. Ketting (Pijnacker)
01/04/2015
9

Goede en snelle service!

Service
Anoniem
25/03/2015
9

Omdat ze effectief en snelhandelen.

Service
Anoniem
24/03/2015
8

Ik ben tevreden over de onderhoudsbeurten en de begeleiding daarin.

Verkoop
Anoniem
18/03/2015
10

zij maken waar wat ze beloven!

Service
Anoniem
18/03/2015
9

kan de auto brengen op de tijd die het mí'j uitkomt, attente ontvangst, goede informatie over wat moet gebeuren aan de auto en toelichting bij extra kosten

Service
Anoniem
18/03/2015
8

goede service en vriendelijk personeel

Service
Mevr. Henny (Rotterdam)
05/03/2015
9

De ruiten van de auto worden schoongemaakt, top. Wat zou nou mooier zijn om de auto helemaal schoon terug te ontvangen? Door de wasstraat, dan wordt mijn beoordeling een 10!!!

Verkoop
Thijs (Rotterdam)
04/03/2015
10

Zeer goede communicatie. Op al mijn vragen kreeg ik zeer snel een goede reactie. Ik ben altijd vriendelijk en professioneel te woord gestaan (ook via de mail). Ik ben erg tevreden met de nieuwe auto. Mede dankzij de hulp van de verkoper heb ik een goede keus gemaakt.

Service
Anoniem
03/03/2015
10

Men wordt correct geholpen, snel en vriendelijk.

Service
Anoniem
25/02/2015
10

Zeer tevreden. Attent en behulpzaam personeel.

Verkoop
Anoniem
18/02/2015
9

prettige ontvangst, heldere voorlichting.

Service
Dhr. J. Olie (Capelle a/d IJsse)
18/02/2015
9

Laagdrempelig, vriendelijk en op service gerichte medewerkers

Service
Hanny Otte (Capelle aan den IJssel)
18/02/2015
10

Zeer vriendelijk, gastvrij, goede voorlichting, geeft mij vertrouwen

Service
R.Erkens (Capelle aan de IJssel)
18/02/2015
8

vriendelijk personeel en een duidelijke uitleg van de werkzaamheden

Service
Anoniem
11/02/2015
9

Prima service, nooit onaangename verrassingen en prettige personeel

Service
Anoniem
11/02/2015
8

In het algemeen ben ik tevreden, word als klant gewaardeerd

Service
Anoniem
11/02/2015
9

Prettige bedrijf met goede service en nette ontvangst

Verkoop
Tineke Hoogenboom-Spuybroek (Rotterdam)
11/02/2015
10

Wij zijn prima te woord gestaan en goede uitleg gekregen. Voor de toekomst zal de tijd dit uitwijzen

Service
A.L. van Someren (Rotterdam)
09/02/2015
10

Ik ben heel tevreden omdat ik altijd prima geholpen ben, ook toen er een probleem was ben ik tot volle tevredenheid geholpen

Service
Anoniem
09/02/2015
8

attente en correcte benadering. geen onnodige kosten

Service
Maaike Jansen (Rotterdam )
05/02/2015
1

prijsopgaaf op de ochtend van afleveren auto voor grote beurt was ineens 130 eur hoger. Na klacht van mij werd dat "slechts" 70 eur hoger. Daarna onder tijdsdruk moest ik iets zeggen over een reparatie die na 2 telefoontjes ruim 200 eur goedkopen kon. Ik wilde reparatie afzeggen en kreeg ruim 30 eur annuleringskosten door mijn strot geduwd. Voelde me voor het blok gezet en alsof ze me extra geld afhandig probeerden te maken. Geen duidelijke en heldere prijsopgaaf. Onaangename ervaring, ik kom er nooit meer terug.

Service
Anoniem
04/02/2015
8

Goede service , altijd weer plezierig als je een schone auto terug krijgt

Service
Anoniem
04/02/2015
10

Vriendelijk personeel, altijd een offerte vooraf, uitstekende service.

Service
Anoniem
04/02/2015
8

vakkundig en transparant, er wordt met de klant doorgenomen wat er gaat gebeuren/ wat er gedaan is

Service
F Zwiebel (Rotterdam)
04/02/2015
9

Ze maakte nou net niet de auto ijsvrij. Maar leende mij de ijskrabber. Ik moest hem wel terug geven.

Verkoop
Anoniem
03/02/2015
8

Betrouwbaar
Nononsense verkoopverhaal </